Belcando Vital tabletta 60 db

Raktárkészlet: NINCS
Belcando Vital tabletta 60 db
Alkalmazási terület:A természetes ellenálló képesség növelésére. CaniImmun olyan természetes hatóanyagokkal egészíti ki a kutya táplálékát, melyek a szervezet saját ellenálló rendszerét stimulálják az alábbiak szerint:Az élesztõ sejtekbõl nyert ß-1,3/1,6 Glucane, a fehérvérsejtek receptoraival reakcióba lépve, közvetlenül aktiválja az immunrendszert.A C vitamin, a ß-1,3/1,6-Glucannal szinergikusan hat. Mivel a nagyobb terhelés hatására a kutya nem képes eleget elõállítani, a mûködõképes leukociták megóvása és a szervezet stressz terhelésének a bekorlátozása érdekében rendkívül fontos szerepe van. A sörélesztõ egy sor különbözõ életfontosságú anyag komplexe (enzimek, glutatin) melyek pozitív hatással vannak az Immunstátuszra. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminosavakban.
1-3 munkanap
60 db
Elérhető: 0 db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Etetési javaslat
Részletek
Beltartalmi anyagok: Nyersfehérje 26,0 %; Nyerszsír 6,5 %; Nyersrost 6.5 %; Nyershamu 15,0 % Természetes antioxidánsal: természetes eredetû, erõsen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin ) Adalékanyagok kg-onként: C-vitamin 10.000 mg Összetétel: Sörélesztõ, szárított baromfihús, tejsavó por, kálciumkarbonát, cellulóz, élesztõ kivonat ß-1,3/1,6 Glucane, maláta, szárított teljes tojás, szárított máj, kovasav, szárított hal, magnézium sztearát.Ez a kiegészítõ táplálék a teljes értékû táplálékokhoz viszonyított lényegesen magasabb nyomelem tartalmának köszönhetõen, a kutyák napi adagjának max. 5 %-ig etethetõ.
Hasonló termékek
Adatok
Gyógyászati jellemzők

Ha a terméknek valamely gyógyászati, vagy egészséggel kapcsolatos jellegzetessége van, azt itt láthatják.

vitalizáló tabletta
Gyártó

A termékek kategórián belüli szűréséhez használhatja a szűrőt, ha valamely gyártó termékeire szeretne rákeresni.

Belcando
Szállítási határidő
1-3 munkanap
Életkor
1 éves kor felett
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
1187
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Etetési javaslat
Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testtömeg naponta CaniImmun mindezek által az oltások hatását támogatja.A CaniImmun tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják , így akár jutalomfalatként is adható néha. Ahhoz, hogy a CaniImmun a védekezési rendszert hatásosan tudja késztetni, legalább 4-6 hét etetése javasolt. Fiatal állatoknak a 4.-5. héttõl egészen a kifejlett korig javasolt az adása. A CaniImmun® etetését javasoljuk:Érzékeny kutyáknak.Különösen nagy stressz terheléskor.Kölyköknek és növendék kutyáknakLábadozó kutyáknak és idõsebb kutyáknakA kölyköknél és a növendék kutyák esetében az anyaállattól történõ leválasztáskor keletkezõ immunhiányos idõszakot, a CaniImmun® tápanyagai kiegyenlítik azáltal, hogy elõsegítik a szervezet saját immunrendszerének kialakulását.A kifejlett és idõsebb kutyák esetében a CaniImmun® tápanyagai a szervezet saját védekezõ képességét serkentik és így a kutyák ellenállóbbak és életerõsebbek lesznek.
simplepay_hu_v2