20 éve történt

20 éve történt nagyjából, hogy nyilvánvalóvá vált számomra: a háziállatok egészen új helyre kerültek az emberek életében. 

Amíg egy kutya a régi világban csak a házat vagy az állatokat őrizte, és maradékokon élt, egyre inkább látszott: a 21. században a kutya egyre inkább társsá válik. Ez a változás pedig kihat mindenre, ami őket érinti: az eledel minősége egyre fontosabbá vált; a kiegészítők egész sora jelent meg hirtelen, legyen szó a régi időkben teljesen természetes kullancsok/élősködők írtásáról, vagy a kutyasétáltatás régen teljesen ismeretlen eszközeiről. 

Akkor, 2001-ben egy barátommal közös ötlet mentén indítottuk el az állateledelre épülő vállalkozásunkat. Kicsit később, néhány év elteltével útjaink szétváltak, mivel Barátom az állattenyésztés területére szakosodott, én pedig az állateledel kereskedelmi vonalára specializálódtam.

Kezdetben egy 15 m2 es bérleményben kezdtük a munkát, de hamar kinőttük, így egy nagyobb helységet béreltünk ki üzletként, ahol 15 évet töltöttünk el.

Folyamatosan bővülő termékkínálatunknak és vevőkörünknek köszönhetően ez a helység is kicsinek bizonyult.

Ekkor adódott egy lehetőségünk egy 120 m2-es üzlethelységbe költözni, amelyet eleve modern stílusban, kényelmes elrendezéssel alakítottunk át boltunk számára. Az üzlethez tartozik egy nagy raktár is, a folyamatos és zökkenőmentes kiszolgálás érdekében.

Időközben gyermekeim is felnőttek, így már közös erővel, árukészlettel és hellyel rendelkezünk ahhoz, hogy vállalkozásunkat egy webshoppal is bővítsük.

Csapatunk teljes erőfeszítéssel dolgozik azon, hogy minden kedves Vásárlónk korrekt kiszolgálással és megelégedéssel vásárolhasson nálunk.

Örülünk, hogy Önt is kedves Vásárlóink közt köszönthetjük!

Az IsaPet csapata:
Orosz Csaba
Orosz Csabáné
Orosz Richárd
Orosz Liliána

simplepay_hu_v2