Iams Cat Adult Hairball Chicken 10kg

Raktárkészlet: NINCS
Iams Cat Adult Hairball Chicken 10kg
IAMS Adult Hairball ProActive Health Chicken – Szőrlabda képződésre hajlamos macskák számára kifejlesztett száraztáp, csirkehúsos ízesítéssel, 1 éves kortól ajánlott Főképp hosszúszőrű, felnőtt macskák részére, a szőrlabdaképződés megelőzésére. Az IAMS Adult Hairball ProActive Succulent Roast Chicken táp csökkenti a szőrlabdaképződést. Természetes rostokat tartalmaz, melyek elősegítik a lenyelt szőr emésztőszervrendszeren keresztüli távozását. Természetes cellulóz a szőrlabdaképződés ellen. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért.A macska különleges teremtmény, egyedi energia-szükséglettel. Hogy hozzájáruljunk a növekedéséhez és fejlődéséhez és azért, hogy hosszú, egészséges életet tudjon élni, olyan táplálékra van szüksége, amely kifejezetten az ő igényeire van formázva. Senki sem érti jobban az ilyen szükségleteket, mint az IAMS.Az Iams Adult Hairball ProActive Health Chicken táp természetes rostokat tartalmaz, így csökkenti a szőrlabdaképződést. A rostok elősegítik a lenyelt szőr emésztőszervrendszeren keresztüli távozását.• Természetes cellulóz a szőrlabdaképződés ellen. Az egészséges szívért:
* Ehhez a nélkülözhetetlen tápanyagok járulnak hozzá.• Az íny egészségét, a csökkentett fogkő kialakulását, a fogak tisztaságát a Dental Care technológia segíti.• Segít fenntartani a kiválasztószervek egészségét.• Speciális rostok, mint a cukorrépapép segítik az optimális emésztést, valamint felszívódást, mely kevebb bélsarat eredményez• Megnövelt mennyiségű könnyen emészthető állati fehérjét tartalmaz, valamint csökkentett magnéziumot• Omega 6 és 3 zsírsavakban gazdag. • A kukoricából és cirokból álló szénhidrát keverék segít kialakítani a megfelelő vrécukor értéket.
1-3 munkanap
10kg
Elérhető: 0 db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Táplálási javaslat
Hasonló termékek
Adatok
Speciális információ

Itt a termék valamely speciális jellemzője található meg.

csirkehúsos
Gyártó

A termékek kategórián belüli szűréséhez használhatja a szűrőt, ha valamely gyártó termékeire szeretne rákeresni.

Iams
Testméret

Kedvence mérete alapján tudja szűrni a kategória termékeit.

Normál
Szállítási határidő
1-3 munkanap
Életkor
1 éves kortól
Méret
felnőtt macskák számára
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
836d
Tömeg
10 kg/db
Vélemények
Táplálási javaslat
Táplálási javaslat: Ajánlott a macskát a zsákon feltüntetett etetési útmutató szerint táplálni. A táblázatban feltüntetett napi mennyiséget oszd el annyi részre, ahányszor egy nap a macska enni kap. A megfelelő eredmény elérése érdekében a termék mindennapi etetése ajánlott.
simplepay_hu_v2