Panzi teknőstáp 135 ml

Raktárkészlet: VAN
Panzi teknőstáp 135 ml

Panzi teknőstáp

 

Ismerkedj meg a Panzi teknőstáp 135 ml-es kiszerelésével, amely úgy lett megalkotva, hogy fedezze a vízi teknősök táplálékigényét az életük minden szakaszában! 

 

A kiegyensúlyozott fehérje-zsír aránya mellett tele van vitaminokkal is, kellő mennyiségben tartalmaz A-, D3-, E- és C-vitamint is, hogy ne alakulhasson ki náluk kedvetlenség, látás- és emésztési zavar, illetve a páncéljuk héja se lágyuljon meg.

 

Milyen gyakran kell a Panzi teknőstápból adnod a kedvencednek?

 

A teknősökről köztudott, hogy túlzottan is mohók tudnak lenni. Amint meglátják, hogy az akvárium felé közeledsz, előadják az “éhen halok” című magánszámot, amit semmiképpen sem szabad elhinned. 

 

Légy szigorú, tartsd magad az előre eltervezett etetési rendhez, ami fél éves korig naponta, utána egy éves korig 2 naponta történő etetést jelent! Egy éves kor felett pedig hetente kétszer kell megetetned a kedvencedet. 

 

Egyéb táplálási tippek

 

Kiegészítésképp adhatsz neki még némi friss zöldséget, arra viszont fokozottan ügyelj, hogy az el nem fogyasztott darabokat mindig távolítsd el az akváriumból! A legjobb, ha ez fél napon belül megtörténik. 

 

Továbbá, ha teheted, időnként adj a kedvencednek élő rovarokat is! Tudjuk, hogy ez a módszer egy kicsit macerásabb, ám remekül képes aktivizálni az állatot, ráadásul még a vadászösztönét is felkelti. 

 

Vitamint is adhatsz neki!


Bár a kiváló minőségű szárazeleségek teljes értékűek, de ha szeretnél biztosra menni azzal kapcsolatban, hogy a páncélos állatkád étrendje minden tápanyagot, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, akkor nyugodtan beszerezhetsz számára még egy komplex vitaminkészítményt is!

1-3 munkanap
135ml
Elérhető: 5 db
Online ár: 749 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
adagolás
Részletek

Az akváriumi teknősök teljes értékű tápláléka, kedvenc eledele.

Eledel vízi teknősök részére, mellyel gondoskodhatunk tökéletes táplálásukról. Természetes alapanyagokból készült, teljes értékű táp. Kiegyensúlyozott fehérje-zsír aránya mellett tele van vitaminokkal is, kellő mennyiségben tartalmaz A-, D3-, E-, és C-vitamint is

Hasonló termékek
Adatok
Speciális információ

Itt a termék valamely speciális jellemzője található meg.

natúr
Gyártó

A termékek kategórián belüli szűréséhez használhatja a szűrőt, ha valamely gyártó termékeire szeretne rákeresni.

Panzi-FitActive
Szállítási határidő
1-3 munkanap
Életkor
1 éves kor felett
Méret
teknősöknek
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
160
Tömeg
40 g/db
Vélemények
adagolás
Amennyit a teknősök 2-3 percen belül elfogyasztanak. Ügyeljünk, hogy ne etessük túl a teknősöket, mivel az eledel bomlásnak indul a vízben.
simplepay_hu_v2