Panzi téli zacskós mageleség vadmadaraknak 1 Kg

Raktárkészlet: VAN
Panzi téli zacskós mageleség vadmadaraknak 1 Kg

Panzi téli zacskós mageleség vadmadaraknak

 

Segítsd a cinkéket és társaikat, hogy jó erőben élhessék túl a hideg hónapokat a Panzi téli zacskós mageleség vadmadaraknak 1 kg-os kiszerelésű termékünkkel, amely tápanyagtartalmánál fogva biztosítja a vadon élő madarak számára a kondíciójuk megőrzését, zord hideg időben is, amikor táplálékot csak elvétve találnának a természetben! 

 

Információk a Panzi téli zacskós mageleség vadmadaraknak 1 kg-os termék használatához

 

Az etetési időszak az első tartós fagyok beköszöntétől ezek megszűnéséig kell, hogy tartson, ami a december elejétől március második feléig húzódó időszakot jelenti. 

 

Ebben a periódusban önts ki naponta egy közepes mennyiségű adagot a webáruházunk egyik legkedveltebb főeleségéből, a Panzi téli zacskós mageleségből, amely mellé nyugodtan rakhatsz még gyümölcsöt, vagy akár némi állati zsiradékot (elsősorban kacsa-, liba- és sertésháj) is!

 

A költési időszakban, a fiókák kikelését követően viszont biztos, ami biztos, fel kell függesztened az etetést, mivel a csöppségek még nem képesek megemészteni a mageleséget.

 

Az etetés célja nem a madarak életben tartása!

 

A madarak vonulása éppen azért alakult ki, hogy az időszakos táplálékhiányt át tudják vészelni. Nem véletlenül tudnak a veréb méretű énekesmadarak is 24 óra alatt 1 000 km-t repülni, illetve ezt a sebességet folyamatosan, akár több napon keresztül is tartani.

 

Így az énekesmadarak téli etetésének célja nem feltétlenül az életben tartásuk, hanem, hogy a közeledbe tudd őket csalogatni, ami rendkívüli élményt jelent, és a természeti környezet megóvására ösztönöz. 

 

De nemcsak emiatt lehet hasznos a madarak jelenléte, hanem azért is, mert biológiai védekezést jelent a gyommagvak, illetve rovar- és kisrágcsáló-kártevők ellen.

1-3 munkanap
1 Kg
Elérhető: 5 db
Online ár: 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
adagolás
Részletek

Speciálisan a szabadban élő madarak számára összeállított keverék, amely tápanyagtartalmánál fogva biztosítja a vadon élő madarak számára kondíciójuk megőrzését a zord télidőben is, amikor táplálékot csak elvétve találnak a természetben. Segítsük a cinkéket és társaikat, hogy jó erőben éljék túl a hideg hónapokat a Panzi Téli Vadmadár Eledel rendszeres etetésével.

Összetevők: fekete napraforgó, kukorica, búza, árpa, cirok

Hasonló termékek
Adatok
Speciális információ

Itt a termék valamely speciális jellemzője található meg.

natúr
Gyártó

A termékek kategórián belüli szűréséhez használhatja a szűrőt, ha valamely gyártó termékeire szeretne rákeresni.

Panzi-FitActive
Szállítási határidő
1-3 munkanap
Életkor
1 éves kor felett
Méret
vadmadaraknak
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
122
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
adagolás
tetszés szerint
simplepay_hu_v2