Royal Canin Mini Indoor Puppy 500g

Raktárkészlet: NINCS
Royal Canin Mini Indoor Puppy 500g
Royal Canin Mini Indoor Puppy 500g
Royal Canin Mini Indoor Puppy 500g
Royal Canin Mini Indoor Puppy 500g
A kölyökkutya táplálkozási igényei az élet korai éveiben ugyanolyan fontosak, mint a felnőttkorban, különösen abban az időszakban, amikor a kölyökkutya immunrendszere még fejlődésben van. A ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy (kistestű fajtákba tartozó, lakásban élő kölyökkutyák számára összeállított) táp etetésekor Ön biztos lehet abban, hogy kölyökkutyája az optimális belső és külső egészség biztosításához szükséges táplálásban részesül. A ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy táp olyan 2–10 hónapos életkorú, viszonylag nyugodt életmódot folytató és főként lakásban tartott kistestű kutyák számára alkalmas, amelyek teljesen kifejlett állapotban maximum 10 kg súlyúak. A növekedés a kölyökkutya életének rendkívül fontos stádiuma – a nagy változások és az új felfedezések időszaka. Ebben a kulcsfontosságú időszakban a kölyökkutya immunrendszere még mindig fokozatos fejlődésben van. A ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy táp – az egészséges növekedést támogató, nélkülözhetetlen E-vitamint is tartalmazó szabadalmazott antioxidáns komplexének köszönhetően – segít erősíteni a kutya természetes védekező rendszerét. A táp a kitűnően emészthető fehérje mellett egészséges mennyiségű rostot, valamint kitűn minőségű szénhidrátforrásokat is tartalmaz. E tápanyagok egymás hatását segítve támogatják a kölyökkutya általános és emésztőszervi egészségét egyaránt. E táp emellett javítja a bélsár általános minőségét, ezáltal végső soron csökkenti a bélsár kellemetlen szagát is. A ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy táp omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA) is ki van egészítve a szőrzet és a bőr egészségének biztosítása érdekében, ami azt jelenti, hogy a teljes értékű, kiegyensúlyozott és kitűnő minőségű táplálásnak köszönhetően az Ön kölyökkutyájának életkezdete a lehető legjobb lesz. A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az adott kutya szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges táplálási igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy tápot fogyasztó kölyökkutya egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.
2-5 munkanap
500g
Elérhető: 0 db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Etetési útmutató
Részletek
Összetétel: Dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradékok, kukorica, növényi fehérje kivonat*, kukoricaliszt, cukorrépapép, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, kukoricaglutén, halolaj, szójaolaj, frukto- oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), élesztő kivonat (béta- glükánok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje. Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 25000 NE, D3 vitamin: 1200 NE, E vitamin: 490 mg, E1 (Vas): 38 mg, E2 (Jód): 3,8 mg, E4 (Réz): 12 mg, E5 (Mangán): 49 mg, E6 (Cink): 103 mg, E8 (Szelén): 0,06 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g – Érzékszervi adalékanyagok: Yucca kivonat: 125 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok. Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 27 % - Nyersolajok és -zsírok: 18 % - Nyershamu: 7,8 % - Nyersrost: 1,5 % - Omega-3 zsírsavak: 0,71 % - EPA/DHA: 0,25 %.
Hasonló termékek
Adatok
Speciális információ

Itt a termék valamely speciális jellemzője található meg.

Dehidratált baromfi
Gyógyászati jellemzők

Ha a terméknek valamely gyógyászati, vagy egészséggel kapcsolatos jellegzetessége van, azt itt láthatják.

A táp a kitűnően emészthető fehérje mellett egészséges mennyiségű rostot, valamint kitűnő minőségű szénhidrátforrásokat is tartalmaz. E tápanyagok egymás hatását segítve támogatják a kölyökkutya általános és emésztőszervi egészségét egyaránt. E táp emellett javítja a bélsár általános minőségét, ezáltal végső soron csökkenti a bélsár kellemetlen szagát is.
Gyártó

A termékek kategórián belüli szűréséhez használhatja a szűrőt, ha valamely gyártó termékeire szeretne rákeresni.

Royal Canin
Testméret

Kedvence mérete alapján tudja szűrni a kategória termékeit.

Kistestű-Small,Mini
Szállítási határidő
2-5 munkanap
Életkor
10 hónapos korig
Méret
kölyökkutyáknak, kistestű, főleg lakásban tartott fajták számára (10 kg vagy alatti felnőttkori testtömeg)
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
1312
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Etetési útmutató
Etetési útmutató: a termék hátoldalán
simplepay_hu_v2