Lavet Senior Tabletten - Vitamin készítmény idős kutyák részére 50 db

Raktárkészlet: VAN
Lavet Senior Tabletten - Vitamin készítmény idős kutyák részére  50 db

Lavet Senior Tabletten vitaminkészítmény idős kutyák részére 

 

A Lavet Senior Tabletten vitaminkészítmény idős kutyák részére 50 db-os kiszerelésben készült az idő előtti öregedés tüneteinek megelőzésére és ellensúlyozására, illetve az általá­nos ellenálló képesség fokozására.

 

Ebben az életszakaszban ugyanis a régen a kertben tomboló kölyök temperamentumából szinte már semmi sem látszik. Az ebek sokkal nyugodtabbá válnak, kevesebbet mozognak, az emésztésük lelassul, amelynek a következménye a székrekedés, a puffadás vagy a hasmenés. Mindehhez pedig hozzátársulnak még a korral járó betegségek is.

 

Ha nem szeretnéd ezt megtapasztalni, akkor javíts az öregedő kutyusod életminőségén ezzel a nagyszerű vitaminnal, amely a szervezete számára minden fontos összetevőt tartalmaz!

 

Melyek ezek pontosan?

 

Az E-vitamin erősíti a kutyusod immunrendszerét, illetve leköti az agresszív szabad gyököket, amelyek az öregedési folyamatért felelősek. A különböző B-vitaminok pedig gondoskodnak az anyagcsere serkentéséről, és hozzájárulnak az enzimek optimális működéséhez, ezáltal támogatva az emésztést, a fehérjék, a szénhidrátok és a zsírok lebontását.

 

Továbbá nem feledkezhetünk meg a tablettában lévő nyersfehérjéről sem, amely előrehaladott korban is a kutya egyik legfontosabb energiaforrása.

 

Lavet Senior Tabletten vitaminkészítmény idős kutyák részére – hogyan adagoljuk?

 

Hogy a tablettát kúraszerűen, több héten át, vagy folyamatosan adod a kedvencednek, az csakis rajtad múlik. Az adagolási útmutatóhoz viszont mindenképpen tartsd magad! 

 

Ha kistestű kutyáról van szó, akkor adj neki 0,5-1 tablettát naponta! Ha pedig a súlya meghaladja már a 10 kg-ot, de nem éri el a 30-at, akkor naponta 1-3 tabletta jár neki. Egyéb esetben pedig 3-6 tabletta az előírt napi adag.

1-3 munkanap
50 darab
Elérhető: 5 db
Online ár: 909 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó

A termékek kategórián belüli szűréséhez használhatja a szűrőt, ha valamely gyártó termékeire szeretne rákeresni.

Lavet
Szállítási határidő
1-3 munkanap
Életkor
felnőtt kutyáknak
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
1257
Tömeg
300 g/db
Vélemények
simplepay_hu_v2