Gemon Puppy & Junior Chicken and Turkey 415 g

Raktárkészlet: VAN
Gemon Puppy & Junior Chicken and Turkey 415 g

A Gemon Puppy & Junior Chicken and Turkey 415 g-os nedves táppal kölyökkutyádnak a legjobbat adhatod már a meghatározó, első hónapokban is! Összetétele illeszkedik az életkori sajátosságokhoz, igényekhez, így a legjobbat nyújtja a fejlődésben lévő, energikus blökid számára. 

1-3 munkanap
415g
Elérhető: 5 db
Online ár: 420 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Összetétel: Húsok és származékok 45% (csirke 14%, pulyka 12%), gabonafélék, tojás, ásványi anyagok. Analitikai komponensek: Nyersfehérje 8%, nyersolaj és zsír 7,0%, nyersrost 0,5%, nyers hamu 2%, páratartalom 79%.

Hogyan kell etetni a kölyökkutyát?

 

A kölyökkutyák táplálása eltér a kifejlett egyedekétől. Azt kell szem előtt tartani, hogy az optimális étrend kiemelten fontos az állat egészsége, fejlődése szempontjából, így mindig az életkorának és a súlyának megfelelő mennyiségű és összetételű tápot kell biztosítani.

 

Szintén lényeges, hogy nedves és száraz eledelt vegyesen adj neki, mivel ha kizárólag utóbbit adsz, nem használja intenzíven a fogait, ami fogászati problémákat okozhat. 

 

Milyen tápot vegyél neki?

 

Léteznek kifejezetten kölyöknek összeállított szaftos kutyaeledelek, amelyek nemcsak összetételükben, hanem rendszerint a méretükben is különböznek, vagyis kisebb darabokból állnak, hogy ne okozzon gondot az elrágásuk. 

 

Gemon Puppy & Junior Chicken and Turkey 415 g-os eledel jellemzői

 

A Gemon Puppy & Junior Chicken and Turkey nedves táp 6 hetes kortól 12 hónapos korig, kölyökkutyák számára kínál teljes értékű, magas hústartalmú, minőségi alapanyagokból összeállított ízletes falatokat. A csirkés-pulykás kombináció a kutyák kedvence. 

Magas fehérje- és zsírtartalma elegendő energiát biztosít a kölyköknek. Nem tartalmaz hozzáadott mesterséges színezékeket és tartósítószereket. 

A csirkehús jól hasznosuló fehérjékben és aminosavakban gazdag, természetes kondroitinforrás, ami segíti az ízületek rugalmasságának fenntartását.

A rizs könnyen emészthető gabona, ami kíméli az emésztőrendszert, ugyanakkor ideális növényi szénhidrátforrás érzékeny gyomrú kutyák számára.

 

Nagyszerű választás a kiskutyák egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez.

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó

A termékek kategórián belüli szűréséhez használhatja a szűrőt, ha valamely gyártó termékeire szeretne rákeresni.

Gemon
Testméret

Kedvence mérete alapján tudja szűrni a kategória termékeit.

Kistestű-Small,Mini
Szállítási határidő
1-3 munkanap
Életkor
kölyök
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
2056
Tömeg
415 g/db
Vélemények
simplepay_hu_v2