Blog

Ismerd meg a gabonamentes Julius K9 tápokat!

2024.01.02 09:24
Ismerd meg a gabonamentes Julius K9 tápokat!

Ismerd meg a gabonamentes Julius K9 tápokat!

 

A mai blogbejegyzésünkben szeretnénk részletesebben is bemutatni a gabonamentes Julius K9 tápokat, amelyek véleményünk szerint kiemelt figyelmet érdemelnek, mivel a megalkotásuknál a márka egyedülálló módon a kutyák természetes anyagcseréjét vette figyelembe.

 

Hiába váltak ugyanis az ebek a háziasítás során többé-kevésbé képessé a gabonákban lévő keményítő lebontására, ettől még ideális esetben az étrendjük jelentős részét a húsfélék teszik ki. Az a nagy mennyiségű kukorica, búza, rizs, illetve szója pedig, amit a boltok polcain sorakozó hagyományos száraztápok tartalmaznak, csak emésztési problémákat okoz náluk.

 

A Julius K9 ezért is száműzte ezeket az alapanyagokat a nyolc száraztápot tartalmazó Professional Grain Free névre hallgató tápcsalád termékeinek összetevői közül, és inkább arra koncentrált, hogy az immunrendszer támogatása érdekében értékes gyógynövénykomplexszel, a mozgásszervek védelme érdekében pedig glükozaminnal lássa el őket.

 

Julius K9 City dog

 

Az ebbe a sorozatba tartozó száraz kutyatápok sovány fehérjét, azaz kacsát és más szárnyast tartalmaznak, hogy csökkentsék az elhízás veszélyét, ami elég gyakori jelenség a városi ebek esetében. Ők ugyanis általában jóval kevesebbet mozognak, mint a vidéken, kertes házban élő társaik.

 

Ezt a könnyen hasznosítható fehérjét pedig körtével ötvözték, amely számos hasznos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Tele van B1-, B2-, C- és E-vitaminnal, valamint gazdag forrása a folsavnak, a foszfornak, a niacinnak, a káliumnak, a pektinnek, a réznek és a rostoknak is.

 

Julius K9 Utility dog

 

A márka Julius K9 Utility Dog tápokat azért alkotta meg, hogy a kutyaiskolába járó, engedelmességi vagy munkakutyák számára olyan jól optimalizált összetételű eledeleket biztosítson, amelyek a különböző korosztályok igényeihez teljes mértékben igazodnak.

 

Ezek az ebek ugyanis az aktivitásukból adódóan természetszerűleg ki vannak téve sérülésveszélynek, fertőzéseknek és ízületi-, illetve fajtajellegű problémáknak, mint amilyen a hagyományos kutyatápokkal szembeni allergiás érzékenység.

 

Bárány-, lazac- és vaddisznóhúsos változatban kaphatók, amelyek mindegyike az állat fizikumát támogató és a koncentrációját elősegítő vitaminok, gyógynövények és vörös húsok harmonikus kombinációján alapul.

 

Julius K9 Race Dog

 

A Julius K9 Race Dog könnyen hasznosuló, bőséges fehérjeforrást tartalmaz, ami részben nyúl, részben szárnyas, míg a szükséges energiát a magas zsírtartalom adja.

 

Ez a fajta összetétel pedig kifejezetten ideális a versenysportoló és a munkakutyák számára, hiszen ezeknek az ebeknek a rendszeres igénybevétel miatt az energiaszükségletük lényegesen nagyobb, és a terhelés miatt fokozottabb odafigyelést igényelnek.

 

Ráadásul mindemellett még rozmaring is van a tápban, amely természetes gyulladáscsökkentő, baktériumölő. Gyulladásgátló hatása és antioxidáns tartalma miatt támogatja a szív- és érrendszer működését, illetve elősegíti az emésztést.

 

Szeretnél Julius K9 tápot vásárolni?

 

Ha a fentebb leírt információk felkeltették az érdeklődésedet a Julius K9 tápok iránt, akkor irány állateledel webshopunk, amelynek a kínálatában mindegyiket kivétel nélkül megtalálhatod.

 

Abban az esetben pedig, ha valamilyen kérdésed merülne fel, bátran keress minket a megadott elérhetőségek valamelyikén! A szakértő kollégáink igyekeznek majd a lehető legjobb tudásuk szerint mindent megválaszolni.

simplepay_hu_v2