Blog

Íme néhány a webáruházunkban kapható halas kutyatápok közül!

2024.01.25 09:13
Íme néhány a webáruházunkban kapható halas kutyatápok közül!

Íme néhány a webáruházunkban kapható halas kutyatápok közül!

 

Mivel a halak nagy része kiváló fehérjeforrás, viszonylag alacsony telített zsírtartalommal, így a halas kutyatáp fogyasztása ideális megoldást jelenthet a kedvenced számára. Hozzájárul a bőrének és a szőrzetének az egészségéhez, a magas kollagéntartalma pedig igazán hasznos lehet bél- vagy ízületi betegségek esetén.

 

A webáruházunk száraztáp kínálatában is nagyon sok ilyen eledel megtalálható, amelyek közül a mai bejegyzésünkben szeretnénk többel is alaposabban megismertetni, hogy megkönnyíthessük a választásodat.

 

Julius K-9 Hypoallergenic Utility Dog Adult Salmon & Spinach

 

Bár a Julius-K9 elsősorban a kutyahámok piacán vált ismertté, de a kukorica, búza, rizs és szója nélkül, hozzáadott glükozaminnal készült Grain Free termékeik is igazán ígéretesek. Mivel gabonamentesen készülnek, így az ételintoleranciában szenvedő kutyusok is nyugodtan fogyaszthatják őket.

 

Ebbe a termékcsaládba tartozik bele az Adult Salmon & Spinach is, amely egy a felnőtt kutyák számára készült szárazeledel. A fő fehérjeforrását a lazac adja, amely könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, de mindemellett Omega-3 zsírsavakban is bővelkedik, amelyek gyulladáscsökkentő hatásúak, fokozzák az agyműködést, illetve ragyogóvá varázsolják a kutyusok bundáját.

 

A receptúrában felhasznált zöldségek és gyümölcsök pedig támogatják az állatok immunrendszerét, illetve jó hatással vannak az emésztésre. A legjelentősebb közülük a spenót, amely egy igazi multivitamin-forrás, nagy mennyiségben tartalmaz A-, K-, C- és E-vitamint, magnéziumot illetve káliumot.

 

Brit Fresh Fish with Pumpkin Adult Large Muscles & Joints

 

A Brit Fresh termékcsalád a vásárlóink egyik nagy kedvence, amin mi egy cseppet sem csodálkozunk, mivel olyan új, holisztikus és magas színvonalú állateledeleket tartalmaz, amelyek nagy mennyiségű friss húsból és válogatott egyéb összetevőkből készülnek.

 

A Brit Fresh Fish with Pumpkin Adult Large Muscles & Joints egy, az átlagos aktivitású, nagy testű felnőtt kutyák számára, friss halból megalkotott, ínycsiklandó hipoallergén szárazeledel, amely rendkívül gazdag az egészséges izomzathoz elengedhetetlen természetes aminosavakban.

 

De a receptúrában a gyártó sütőtököt is használ, amely amellett, hogy hozzájuttatja a kedvenced szervezetét a megfelelő mennyiségű rosthoz, májserkentő, gyulladáscsökkentő és rákellenes hatást is közvetít értékes hatóanyagai révén. Sőt, a benne lévő A-vitamin, béta-karotin, C-vitamin és egyéb ásványi anyagok még az immunrendszert is serkentik.

 

A helyettesítő szénhidrátforrás szerepe ebben az esetben a hajdinának jutott, amely egy könnyen emészthető, B-vitaminban dús, és magas rosttartalommal rendelkező növény.

 

Orijen Original

 

A kutyáknak a vadon élő őseikhez, a szürke farkasokhoz hasonlóan változatos húsokban bőséges táplálékra van szükségük a jóllétük fenntartásához. Ezt vette figyelembe az Orijen is az Original termékek megalkotásánál, amelyek alapanyagainak 85 %-a állati eredetű.

 

A gyártásuk során szabadon tartott csirke és pulyka, illetve vadon fogott vagy fenntarthatóan tenyésztett halak is felhasználásra kerülnek. Az előbbiek kiválóan hasznosuló, aminosavakban gazdag, jól emészthető fehérjeforrások, míg az utóbbiak bővelkednek Omega-3 zsírsavakban, amelyek jótékony hatással vannak a kardiovaszkuláris rendszerre. 

 

Kérdésed van a halas kutyatápokkal kapcsolatban?

 

Bár a webáruházunk kínálatában még jó néhány halas kutyatáp kapható, de a bejegyzésünket nem szeretnénk úgy elnyújtani, mint a rétestésztát. Ha érdekelnek azok a termékek, amelyek kimaradtak, akkor nyugodtan keress meg minket, és mi részletes tájékoztatást adunk!

simplepay_hu_v2