Blog

Ismerd meg a Purina Dog Chow eledeleit!

2024.03.28 09:55
Ismerd meg a Purina Dog Chow eledeleit!

Ismerd meg a Purina Dog Chow eledeleit!

 

A mai bejegyzésünkben a Purina teljes értékű, válogatott alapanyagokból készült Dog Chow eledeleiről lesz szó, amelyek minden életszakaszban célzott táplálást biztosítanak a kutyád számára, ezáltal gondoskodva arról, hogy teljes életet élhessen.

 

Dog Chow Sensitive lazachússal

 

A Dog Chow Sensitive egy kifejezetten az érzékeny emésztésű kutyák számára kifejlesztett receptúra, amelynek az egyik legfontosabb összetevője a cikória. Erről a gyógynövényről pedig ismert, hogy nagyon sok természetes prebiotikumot tartalmaz, amelynek köszönhetően támogatja a jótékony probiotikus baktériumok szaporodását, és ezáltal hozzájárul az emésztés javulásához, illetve az immunrendszer megfelelő működéséhez.

 

A receptúra másik fontos összetevője a lazac, amely rendkívül magas koncentrációban tartalmazza a kedvenced számára létfontosságú tápanyagoknak minősülő, telítetlen Omega-3 és -6 zsírsavakat. 

 

Az előbbi leginkább az allergiás tünetek enyhítésében vesz részt, míg az utóbbi megfelelő mennyiségben csökkentheti a daganatos és a reumás megbetegedések, illetve a cukorbetegség kockázatát. Azt pedig még nem is említettük, hogy milyen sokat segíthetnek a fényes bundáért folytatott harcban. 

 

Dog Chow Active csirkehússal

 

A Dog Chow Active nagy mennyiségű csirkehússal készül, hogy biztosítani tudja azokat az esszenciális aminosavakat, amelyekre a kedvencednek szüksége van az erős izomzat kiépítéséhez, és a könnyed regenerálódáshoz. 

 

Így mindig képes lesz majd formában maradni, és ezáltal könnyebben le tudja küzdeni a külső kihívásokat az erőpróbát igénylő aktivitások során, legyen az egy hegyi futás, átkelés a folyón, vagy egy séta a parkban.

 

Mindemellett tartalmaz még cukorrépa-aprólékot is, amelyet korábban ugyan hulladékként kezeltek, ám a gyártók felfedezték, hogy számos egészségügyi előnyt kínál, köztük azt, hogy képes táplálni a belekben található hasznos baktériumokat, ezáltal pedig segíti a bélmozgás szabályozását, és javítja a bélsár minőségét.

 

Dog Chow Puppy bárányhússal

 

Ez a Dog Chow eledel egy ízletes, teljes értékű száraztáp a kölyökkutyák számára, amelynek kiegyensúlyozott fehérje- és zsírtartalma biztosítja a kellő energiát az egészséges fejlődéséhez.

 

A fő összetevője ugyanis a bárányhús, amelyről köztudott, hogy csak úgy dúskál a különösen jó minőségű fehérjékben, így szinte az összes lényeges aminosavat tartalmazza. De az sem utolsó szempont, hogy könnyen emészthető, így segíti az emésztőrendszer egészséges működését.

 

Az eledelben továbbá található még cikória is, amely egy természetes prebiotikumforrás, így segít a hasznos baktériumok mennyiségének növelésében, ezáltal pedig javítja a kölyökkutyusok emésztését.

 

Az pedig, hogy DHA-t is tartalmaz, már csak hab a tortán. Ezáltal ugyanis támogatja az egészséges látási és agyi funkciók fejlődését.

 

Dog Chow Adult pulykahússal

 

Ennek a Dog Chow eledelnek a fő összetevője a pulyka, amely egy zsírszegény, könnyen emészthető, és minőségi fehérjékben rendkívül gazdag húsféle. Ezáltal támogatja a létszükségletű szerveket, köztük a szívet.

 

Emellett a receptúra telítetlen Omega-zsírsavakat és cinket is tartalmaz még, amely révén segíti a könnyed mozgékonyságot, védi az ízületeket, illetve hozzájárul a bőr nedvességtartalmának és puhaságának megőrzéséhez.

 

A cikória tartalmát pedig már nem is említjük. Ez ugyanis, mint ahogy fentebb is olvashattad, megszokott a Dog Chow eledelek esetében.


Ha bármilyen kérdésed felmerülne a fentebb említett eledelekkel kapcsolatban, keress minket bátran!

simplepay_hu_v2