Blog

Használd te is a Foresto nyakörv 70 cm-es változatát a bolhák és kullancsok ellen!

2024.04.18 09:16
Használd te is a Foresto nyakörv 70 cm-es változatát a bolhák és kullancsok ellen!

Használd te is a Foresto nyakörv 70 cm-es változatát a bolhák és kullancsok ellen!

 

Ha szeretnél igazán hatékony védelmet biztosítani a kedvenced számára a külső élősködők ellen, akkor válaszd a Foresto nyakörv 70 cm-es változatát, amely egyszerűen, érintkezés révén fejti ki hatását!

 

Ez lényegében annyit tesz, hogy a parazitáknak nem kell előbb megcsípniük a kutyádat ahhoz, hogy a hatóanyag végezzen velük, amely több okból is előnyös. Egyrészt azért, mert kevesebb kellemetlenséggel jár az eb számára, másrészt pedig amiatt, mert csökkenti az élősködők által terjesztett betegségek kockázatát.

 

Hogyan hat a Foresto nyakörv 70 cm-es változata?

 

A Foresto nyakörv 70 cm-es változatába bizonyos mennyiségű, a kifejlett és lárvaállapotú bolhákat elpusztító imidakloprid és a kullancsokat távoltartó flumetrin van integrálva, amely hatóanyagok folyamatosan, alacsony dózisokban jutnak be a kutya bőrébe és bundájába.

 

Ennek köszönhetően pedig egy láthatatlan védőréteg alakul ki, amely akár 8 hónapon keresztül is képes elriasztani a kullancsokat, a bolhákat és az egyéb külső élősködőket. 

 

Hogyan kell felhelyezni?

 

A webáruházunk élősködők elleni kategóriájából történő rendelést követően pár napon belül kézhez kapod majd a terméket, amelynek a közvetlen használata előtt el kell távolítani a védőcsomagolást, és ki kell tekerni. 

 

Előfordulhat, hogy a nyakörv belső felén maradt néhány műanyag kapocs, így először ezeket távolítsd el, majd tekerd rá a kutya nyakára, de ne túl szorosan! Ha a két ujjad kényelmesen befér a pánt és az állat nyaka közé, akkor pont ideális.

 

Azt a részt pedig, ami esetlegesen túllóg, bújtasd át az övbújtatón, és vágj le belőle egy akkora darabot, hogy körülbelül 2 centiméteres rész maradjon!

 

A Foresto nyakörv teljesen vízálló

 

Nagyon sokszor tapasztaltuk már korábban, hogy a gazdik az úsztatás vagy a fürdetés előtt levették a kutyusuk nyakán lévő Foresto nyakörvet, mondván, hogy biztosan nem vízálló. Pedig erről szó sincsen, mivel a hatóanyagok egy polimermátrixba vannak bezárva, amelyből nem tudnak kikerülni a vízbe pancsolás vagy úszás közben. 

 

Sőt, még, ha az eddig kialakult lipidréteget a víz részben le is mossa a kutya bőréről, a nyakörv pótolni fogja a hiányzó hatóanyagot, így egyáltalán nem kell félni attól, hogy az eb a fürdés után nem élvezi majd a nyakörv bolha- és kullancsellenes hatását.

 

Bár azt mindenképpen szeretnénk hozzáfűzni, hogy a szőrzet hosszantartó, intenzív átnedvesedésítését vagy gyakori samponos mosását érdemes elkerülni, mivel ezek a hatékonyság időtartamának rovására mennek.

 

A nyakörv viselése ellenére kullancsot látsz a kutyádon?

 

Ez könnyedén előfordulhat, mivel a Foresto nyakörv érintkezés útján hat, vagyis azt nem képes megakadályozni, hogy a kullancs az állat bundájára kerüljön. Abban az esetben viszont, ha már odakerül, akkor ki lesz téve a fentebb említett hatóanyagok repellens és kullancsirtó hatásának.

 

Nézz körül az “élősködők ellen” elnevezésű kategóriánkban!

 

Ha másfajta módszert szeretnél használni a kutyád külső élősködők elleni védelméhez, akkor feltétlenül nézz körbe az “élősködők ellen” elnevezésű kategóriánkban, ahol igazán széles termékválasztékkal találkozhatsz. Ami minket illet, mi a különböző spot-on készítményeket részesítjük előnyben.

 

Ha bármilyen kérdés felmerülne, a feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén elérhetsz minket. Igyekszünk majd minél hamarabb válaszolni.

simplepay_hu_v2