Blog

Ismerd meg az Insecticide 2000 rovarirtó spray-t!

2024.04.22 10:03
Ismerd meg az Insecticide 2000 rovarirtó spray-t!

Ismerd meg az Insecticide 2000 rovarirtó spray-t!

 

Ha szeretnéd távol tartani a rovarokat a kedvencedtől, akkor mindenképpen az Insecticide 2000 terméket mindenképpen ajánljuk a figyelmedbe, mivel ez egy hosszú hatásidejű, mindenféle rovar ellen ható szer. 

 

Szúnyogcsípés veszélye a kutyákra nézve

 

A lepkeszúnyogfélék közül egyre több fajta található meg Magyarországon is, az egyre melegedő időjárás ugyanis rendkívül kedvező körülményeket teremt a számukra. 

 

Mindez pedig azért jelent problémát, mivel a csípésük nemcsak ránk, emberekre, hanem a kutyákra is veszélyes, mivel ilyenkor a Leishmaniasis-fertőzést okozó parazita bekerülhet a véráramukba. 

 

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy több szúnyogfaj is továbbadhatja a szívférgességet, kiszippantva egy fertőzött kutyából a betegségért felelős lárvákat.

 

A poloskára is oda kell figyelni

 

A kitinpáncélja hangjának és a nagyobb méretének köszönhetően az ebek hamar felfigyelnek a poloskára, amely ugyan szerencsére nem mérgező, ám ha túl sokat fogyaszt belőle a kutya, tünetként jelentkezhet hasfájás, hasmenés és hányás is. Sőt, rosszabb esetben akár olyan súlyosabb emésztőrendszeri problémák is felmerülhetnek, amelyek akár műtéti beavatkozást is vonhatnak maguk után.

 

A hernyó is veszélyes lehet

 

Az izgő-mozgó hernyó szintén rendkívül érdekes látványt nyújthat a kutyád számára, ám ha találkozik az udvaron vagy az utcán eggyel, akkor érdemes egyből a másik irányba terelni az ebet, mivel van néhány fajta Magyarországon is, amelynek a szőrszálai mérgezőek. Ilyen lehet például a macskahernyó.

 

A harlekinkaticára is szeretnénk felhívni a figyelmedet

 

Bár ezek a repdeső lények igazán cukik, ám kutyatartóként érdemes tartani tőle a két lépés távolságot, még annak ellenére is, hogy ritkán fordul elő, hogy a kutyák nagyobb mennyiséget fogyasztanának el ebből a bogárból. 

 

A lenyelése ugyanis irritációt okozhat, ami leginkább annak a büdös és mérgező váladéknak köszönhető, amit ez a példány akkor bocsát ki magából, amikor fenyegetve érzi magát. Abban az esetben pedig, ha ez a kémiai égés a nyálkahártyán és a bélrendszerben nincsen megfelelően kezelve, akkor komolyabb fertőzés kialakulására is van esély.

 

Az Insecticide 2000 egyszerűen alkalmazható

 

Azért is ajánljuk jó szívvel az Insecticide 2000 rovairtót, mivel igazán egyszerű az alkalmazása. A használat előtt alaposan fel kell rázni a flakont, a szórófejét forgatással kinyitni, és a pisztollyal a finom ködpermetet (körülbelül 30 centiméter távolságból) a rovarok búvó- és tartózkodási helyeire juttatni úgy, hogy a felület egyenletesen váljon nedvessé.

 

Fontos ügyelni arra, hogy élelmiszerre, evőeszközre és gyermekjátékra semmiképpen ne kerüljön. Továbbá a permetezést követően meleg szappanos vízzel mindenképpen kezet kell mosni. 

 

A teljes hatás 2-3 héten belül jelentkezik. Amennyiben továbbra is előfordulnának rovarok, akkor a kezelést mindenképpen meg kell ismételni. 

 

Ha pedig attól tartanál, hogy a permet nyomot hagy majd a felületeken, egyáltalán nem kell, mivel rendkívül hamar felszívódik.

 

Az élősködők elleni kategóriánkban fellelhető széles választék

 

A webáruházunk élősködők elleni kategóriájában a kullancsok és a bolhák ellen is számos hatásos megoldást találhatsz. A legtartósabb közülük talán a Foresto repellens kullancs és bolha elleni nyakörv, amellyel a blogunkban foglalkoztunk már korábban, de Kiltix bolha és kullancs elleni nyakörv is kiemelendő a közel 7 hónapig tartó hatása miatt. 

 

Válogass kedvedre a kínálatunkban, és ha szükséged lenne segítségre, akkor ne habozz hozzánk fordulni! Mindenben szívesen segítünk. 

simplepay_hu_v2