Blog

Kutya utazó box kisokos

2024.05.28 09:20
Kutya utazó box kisokos

Kutya utazó box kisokos

 

Egy jó kutya utazó box kényelmes, és tökéletesen igazodik kutyád méreteihez, amelynek köszönhetően a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja számára. Azonban rálelni erre az egyre szélesedő kutyafelszerelés-kínálatban korántsem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik. 

 

Trixie kutya utazó boxok

 

Ha volt már alkalmad felmérni a webáruházunk kutyaszállító box kínálatát, akkor láthattad, hogy kizárólag kiváló minőségű Trixie termékeket forgalmazzuk, amelyek közül a mai bejegyzésünkben bemutatjuk neked azokat, amelyek az elmúlt években a vásárlóink körében a legnépszerűbb választásnak bizonyultak. 

 

Trixie Capri szállítódoboz kutyáknak

 

A Trixie Capri egy erős, ugyanakkor praktikus kialakítású, többféle színben elérhető kutyahordozó, amelynek az ajtaja mindkét irányba nyitható. 

 

Strapabíró fogantyúval látták el, amelynek köszönhetően könnyedén felemelhető és hordozható, sőt az oldalába épített csatlakozókra akár még egy vállpánt is erősíthető. Az pedig már csak hab a tortán, hogy biztonsági övvel az autó üléséhez is tökéletesen rögzíthető.

 

Ami pedig a méretét illeti, a 40 × 38 × 61 centiméter, míg a súlya 2,1 kilogram, ami teljes mértékben felhasználóbarátnak mondható.

 

Trixie Trolley húzható, gurulós szállítótáska

 

A Trixie Trolley egyik legfőbb ismérve, hogy egy rögzítőpánt van bele integrálva, amely megakadályozza, hogy az eb kiugorjon, továbbá a hátulján található fülnek köszönhetően a táska autóban is rögzíthető.

 

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy hátizsákként is funkcionálhat: az anatómiailag formált és lágyan párnázott vállpántnak hála kényelmesen vállra vehető. 

 

A 21 kilogrammos teherbírását pedig még nem is említettük, amelynek köszönhetően egyértelműen kiemelkedik a piacon jelenleg elérhető kutyaszállítók közül. 

 

Pár tipp a megfelelő méretű kutya utazó box kiválasztásához

 

Mivel a kölyökkutyák még növésben vannak, így sajnos gyakran előfordul, hogy az első évben többször is váltani kell a szállítóboxot. De amint a kedvenced végre eléri a felnőtt méreteit, akkor már jóval egyszerűbb dolgod lesz.

 

Menj végig az alábbi listán, és ha mindegyik pontot ki tudod pipálni, akkor bizony megtaláltad a tökéletes kutyahordozót bundás barátodnak!

 

  • A kedvenced nem üti be a fejét a szállítóbox tetejébe, még négy lábon állva sem.
  • Képes megfordulni a hordozóban.
  • Ha elfekszik szállítóboxban, akkor így is kényelmesen ki tudja nyújtani a lábait.
  • A kutyád nem veszik el benne, hanem kellően “szűkös” ahhoz, hogy meglegyen a biztonságérzete.
  • A folyamatos szellőzés és a kilátás is biztosított benne.
  • A szállítóboxot akkor is könnyen elbírod, ha a kutyád benne van, illetve rövidebb távon is tudod kézben cipelni, mondjuk a reptéren vagy az autóig.

 

Hogyan szoktasd hozzá a kutyusod a szállítóboxhoz?

 

Két dologra kell leginkább odafigyelned: az egyik a fokozatosság, a másik pedig, hogy minél korábban ismertesd meg kedvenceddel. A kölykök ugyanis sokkal fogékonyabbak az új dolgokra, ezáltal pedig könnyebben hozzászoknak az új felszerelésekhez.

 

Először csak tedd le bundás pajtásod elé, hadd járja és szaglássza körbe! Ha azt szeretnéd, hogy bele is dugja a fejét, akkor érdemes pár jutalomfalatot is elhelyezni benne. Abban az esetben pedig, ha bemegy, akkor dicsérd meg alaposan. 

 

Ha nem, akkor semmiképpen se erőltesd a dolgot, hanem hagyd ott a közelében a boxot! Hidd el, egy idő után megbarátkozik majd a kutyus vele, és ha ez megtörténik, akkor lassan megpróbálkozhatsz azzal, hogy behajtod az ajtaját pár másodpercre. 

 

Bízunk abban, hogy hasznosnak találtad a bejegyzésünket. Kérdés esetén, keress minket elérhetőségeink egyikén.

simplepay_hu_v2