Panzi Tubifex - táplálék díszhalak részére (vödrös) 75g

Raktárkészlet: VAN
Panzi Tubifex - táplálék díszhalak részére (vödrös) 75g

Panzi Tubifex 1000 ml

 

A Panzi Tubifex 1000 ml-es táplálék díszhalak részére (vödrös) kiszerelésben, fagyasztva szárított eljárással, liofilizálással készül, amelynek köszönhetően teljes mértékben megőrzi a természetes beltartalmi értékeket. Nemcsak a makrotápanyagokat, hanem a szükséges ásványi anyagokat, nyomelemeket és egyéb hasznos alkotóelemeket is tartalmazza.

 

Milyen gyakran etesd a halaidat vele?

 

Mivel a kettes típusú cukorbetegség és az egyéb táplálkozási szokásokra visszavezethető rendellenességek a halaknál is léteznek, ezért fontos az etetés rendszeressége, amely fajonként és életkoronként eltérhet.

 

Az ivadékokat és a sügérfélék egy részét érdemes akár naponta többször is, míg a gömbhalak többségét elég csak két-három naponta egyszer megetetni. Fontos azonban, hogy ez mindig ugyanabban az időpontban történjen, mivel így az alapvetően bujkáló életmódot folytató halak, mint amilyen például a kuli-kuli is, megtanulják, hogy mikor kell előjönniük az élelemért.

 

Azonban, ha hetente egy étkezést kihagysz, nem dől össze a világ. Ezzel segítesz legalább a halaidnak a méregtelenítésben, arról nem is beszélve, hogy arra készteted őket, hogy felszedjék az akváriumban fellelhető maradékokat. 

 

A Panzi Tubifex 1000 ml-es táplálék használata

 

Szórj annyi száraz eleséget a vízfelszínre, amennyit véleményed szerint a halak 1-2 perc alatt megesznek! Ha nem igazán tudod, hogy ez mekkora mennyiség, akkor menj inkább biztosra! Szórj be egy keveset, és ha a halak szétkapkodták, akkor ismételd meg! 

 

Ezáltal elkerülheted, hogy eleség maradjon az akváriumban, ami később bomlásnak indulhat, és a megfelelő szűrés mellett a nitrát-, míg szűrés hiányában az ammóniaszint megnövekedését okozhatja, ami az algásodás előfutára.

1-3 munkanap
Elérhető: 5 db
Kiszerelés

Az adott termék kiszerelésének mérete, amennyiben a beltartalom megegyezik.

:
Speciális információ

Itt a termék valamely speciális jellemzője található meg.

:
Online ár: 3 590 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
adagolás
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Speciális információ

Itt a termék valamely speciális jellemzője található meg.

natúr
Gyártó

A termékek kategórián belüli szűréséhez használhatja a szűrőt, ha valamely gyártó termékeire szeretne rákeresni.

Panzi-FitActive
Szállítási határidő
1-3 munkanap
Életkor
1 éves kor felett
Méret
díszhal
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
173c
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
adagolás
Amennyit a halak 2-3 percen belül elfogyasztanak. Ügyeljünk, hogy ne etessük túl a halakat, mivel az eledel bomlásnak indul a vízben.
simplepay_hu_v2