FitActive Maintenance Hypoallergenic Light/Senior Lamb, Apple, Rice & Fish 300g

Raktárkészlet: VAN
FitActive Maintenance Hypoallergenic Light/Senior Lamb, Apple, Rice & Fish 300g

FitActive Maintenance Hypoallergenic Light/Senior

 

Ismerd meg a FitActive Maintenance Hypoallergenic Light/Senior Lamb, Apple, Rice & Fish többféle (300 g, 4 kg, 15 kg) kiszerelésben kapható kiegyensúlyozott, alacsony zsírtartalmú száraz kutyatápot, amely tökéletesen ideális az öregedő, alacsony aktivitású, valamint hízásra hajlamos, vagy túlsúlyos és/vagy ételallergiás (pl.: csirke) kutyák számára!

 

Könnyen emészthető összetevőket tartalmaz

 

A legfőbb alkotóeleme ennek a kiváló minőségű száraztápnak a bárányhús, amely B-vitaminban, ásványi anyagokban és fehérjékben gazdag húsféle, és szinte az összes lényeges aminosavat tartalmazza. Ráadásul mindemellett még az emésztőrendszert sem terheli, így eledelérzékeny kutyáknak is ajánlott.

 

De az összetevők között szerepel még a rizs is, amely egy nagyon jól emészthető gabona! Kíméli a beleket és a gyomrot, ergo ideális növényi szénhidrátforrás az érzékeny gyomrú ebek számára. 

 

A zamatos almáról és a répáról sem feledkezhetünk meg

 

A sárgarépa amellett, hogy hozzájárul az egészséges szemek és az éles látás megőrzéséhez, a likopin, lutein, és béta-karotin tartalmának köszönhetően képes megkötni a szabad gyököket is.

 

Az alma pedig egy jól ismert gyümölcs, amely rengeteg antioxidánst, rostot, A- és C-vitamint tartalmaz, így alapvető az egészséges csontokhoz és szövetekhez, illetve segíti a kutyusok emésztését. 

 

Használati tanácsok a FitActive Maintenance Hypoallergenic Light/Senior táphoz

 

Használható szárazon vagy nedvesen, meleg vízzel vagy húslevessel leöntve. A táblázatban szereplő mennyiségek a valós igények függvényében eltérőek lehetnek, tekintettel az egyes kutyák egyedi igényeire.

1-3 munkanap
Elérhető: 5 db
Kiszerelés

Az adott termék kiszerelésének mérete, amennyiben a beltartalom megegyezik.

:
Online ár: 719 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Összetétel: kukorica, hús és állati származékok: bárány húsliszt (19,00%), búza, korpa, hal és halszármazékok: hal húsliszt (5,00%), rizs, olajok és zsírok, növényi fehérje kivonatok, premix, digest, alma(1,00%), sárgarépa(1,00%), glükozamin-szulfát (0,06%), yucca schidigera (0,04%),. Analitikai összetevők: nyers fehérje: 22,00%, nyersolajok- és zsírok: 8,50%, nyers hamu: 8,64%, nyersrost: 2,34%, nedvességtartalom: max. 10,00%. Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: Ca Calcium-D-panthotenat ((3a841): 0,58%, szelén Se sodium selenit (3b801): 0,31 mg/kg, A-vitamin retinil acetát (a3672): 6177,6 NE/kg, E-vitamin alfa tokoferol acetát (a3700): 36,7 mg/kg A száraz eledel etetése közben gondoskodjon arról, hogy mindig álljon rendelkezésre tiszta víz. Használható szárazon vagy nedvesen, meleg vízzel vagy húslevessel leöntve. A táblázatban szereplő mennyiségek a valós igények függvényében eltérőek lehetnek, tekintettel az egyes kutyák egyedi igényeire. Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó

A termékek kategórián belüli szűréséhez használhatja a szűrőt, ha valamely gyártó termékeire szeretne rákeresni.

Panzi-FitActive
Testméret

Kedvence mérete alapján tudja szűrni a kategória termékeit.

Közepestestű-Médium
Szállítási határidő
1-3 munkanap
Életkor
Ételallergiás, felnőtt kutyák részére
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
2008
Tömeg
300 g/db
Vélemények
simplepay_hu_v2