Frontline Combo Spot On Kutya L 20-40kg 1db pipetta

Raktárkészlet: VAN
Frontline Combo Spot On Kutya L 20-40kg 1db pipetta

A Frontline Combo nemcsak a kedvencedre került kifejlett bolhákat pusztítja el, hanem megszakítja az otthonodban lerakott bolhapeték és abból kikelő lárvák életciklusát is. A készítmény ezen felül a kullancsokat is megöli. Használd 30 naponta az átfogó védelem érdekében!

 

1-3 munkanap
Elérhető: 5 db
Kiszerelés

Az adott termék kiszerelésének mérete, amennyiben a beltartalom megegyezik.

:
Gyógyászati jellemzők

Ha a terméknek valamely gyógyászati, vagy egészséggel kapcsolatos jellegzetessége van, azt itt láthatják.

:
Online ár: 3 590 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Alkalmazás
Részletek

Alkalmazás módja:

Külsőleg, az állat bőrfelületére helyi, ún. spot on alkalmazással.

Tartsuk függőlegesen, keskeny végével felfelé a pipettát. A pipetta keskeny részét ütögessük meg úgy, hogy a tartalma a pipetta főtestében maradjon. Pattintsuk hátra a pipetta elkeskenyedő végét. Az állat hátán, a nyak kezdeténél, a váll vonala előtt hajtsuk szét a szőrzetet oly módon, hogy a bőr láthatóvá váljon. Helyezzük a pipetta elkeskenyedő végét a bőrre és nyomjuk ki többször úgy, hogy a tartalma teljesen kiürüljön, közvetlenül egy helyre, a bőrre.

Két kezelés között legalább négy hétnek kell eltelnie ártalmatlansági kísérleti eredmények hiányában. Vemhesség és szoptatás alatt a termék alkalmazható.

Ellenjavallat:

Adatok hiányában 8 hetesnél fiatalabb és/vagy 2 kg-nál könnyebb kutyakölyköknél nem alkalmazható. Nem alkalmazható beteg (szisztémás betegség, láz) ill. lábadozó állatokon. Nyulakon nem szabad alkalmazni, mert nemkívánatos reakciók, elhullás is előfordulhat. Ezt a terméket speciálisan kutyáknak fejlesztették ki. Macskákon nem alkalmazható, mert túladagolás történhet.

Mellékhatások:

Ha lenyalás fordul elő, akkor rövid ideig túlzott mértékű nyálzás figyelhető meg, ami leginkább a vivőanyag természete miatt jön létre.

A rendkívül ritkán előforduló mellékhatások közül rövid ideig tartó bőr reakciókat (pikkelyezés, helyileg a szőr kihullása, viszketegség, kipirosodás) és testszerte viszketegséget vagy a szőr kihullását figyelték meg az applikáció helyén a termék használata után. Kivételesen túlzott nyálelválasztás, átmeneti idegrendszeri tünetek (túlérzékenység, depresszió, ingerlékenység), hányás, vagy légzési tünetek fordultak elő a készítmény alkalmazása után.

A túladagolás kerülendő.

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: Élelmiszertermelő állatnak nem adható.

Tárolás: + 30 °C alatti hőmérsékleten tárolandó. Az eredeti csomagolásban tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó. Tűzveszélyes.

Hasonló termékek
Adatok
Gyógyászati jellemzők

Ha a terméknek valamely gyógyászati, vagy egészséggel kapcsolatos jellegzetessége van, azt itt láthatják.

bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából.
Gyártó

A termékek kategórián belüli szűréséhez használhatja a szűrőt, ha valamely gyártó termékeire szeretne rákeresni.

Frontline
Szállítási határidő
1-3 munkanap
Életkor
3 hónapos kortól
Méret
3 hónapos kortól
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
2078
Tömeg
30 g/db
Vélemények
Alkalmazás
Adagolás: A minimálisan ajánlott adag 6,7 mg fipronil/ttkg, azaz egy 2,68 ml-es (L) pipetta 20-40 kg közötti testtömegű kutyának
simplepay_hu_v2